logo-zentiva

Omletă cu ciuperci şi brânză tofu

Tip reţetă: fel principal
Număr de porţii: 2
Timp de preparare: 20 min
Energie: 290 kcal
Proteine: 20 g
Calciu: 196 mg
Vitamina D: 2,20 UI
% Ca din aportul zilnic recomandat: 19.60 %

Ingrediente:
• 3 ouă, bătute uşor
• 1 lingură ( 15 ml ), sos de soia
• 140 g tofu fin tocat
• ¼ linguriţa de miere
• 1 lingura (15 ml), ulei de susan
• 3 ciuperci mari proaspete, tăiate felii
• 2 cepe verzi, tocate

Preparare:
1. Se combină primele patru ingrediente într-un castron mare, se amestecă bine.
2. Se încălzește uleiul într-o tigaie mare.
3. Se adaugă ciupercile şi ceapa verde şi se călesc 2-3 minute.
4. Se prepară un amestec de tofu şi ou peste care se adaugă ciupercile şi ceapa călite.Se amestecă.
5. Se toarnă amestecul înapoi în tigaie şi se ţine la foc mic, ridicând uşor părţile compoziţiei pentru a permite ca omleta să se rumenească uniform.
6. Când omleta este gata se împaturaste şi se serveşte.

Recomandări :
Uşor de pregatit28