logo-zentiva

Salată de fasole verde cu brânză

Tip reţetă: aperitiv
Număr de porţii: 4
Timp de preparare: 15 min
Energie: 263 kcal
Proteine: 15 g
Calciu: 390 mg
Vitamina D: 0,19 UI
% Ca din aportul zilnic recomandat: 39.00 %

Ingrediente:
• 1 kg fasole verde
• 200 g branză feta (45 % grăsime)
• 250 g roşii
• 1 ceapă mare
• Usturoi
• 2 linguri de ulei de masline, oţet
• Sare
• Piper
• Busuioc

Preparare:
1. Fierbeţi fasolea verde cât să rămână crocantă.
2. Se curaţă ceapa şi se taie în felii subţiri. Se mărunţeşte usturoiul. Se taie brânza feta în cuburi mici.
3. Se amestecă fasolea fiartă împreună cu ceapa şi usturoiul.
4. Se adaugă ulei de masline, oţet, sare şi piper după gust.
5. Aranjaţi fasolea pe o farfurie şi adaugaţi cuburile de feta, roşiile şi busuiocul.

Recomandări :
Uşor de pregatit28